Home   |  Wie zijn we en wat doen we   |  Boeken   |  Het tijdschrift 40-45 Toen & Nu   |  Contact
    Het tijdschrift 40-45 Toen & NuEnglish


  
Print  

'40-'45 Toen en Nu
Het tijdschrift '40-'45 Toen en Nu is de Nederlandstalige uitgave van het Engelse blad After the Battle (voor informatie: www.afterthebattle.com). Voor mensen met interesse in de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog biedt '40-'45 Toen en Nu een unieke en zeer betrouwbare bron van informatie. De formule van het blad is namelijk gebaseerd op originele foto's uit de Tweede Wereldoorlog en opnamen van heden, die op exact dezelfde plaats zijn genomen. Deze oude en nieuw foto's dienen als illustratie bij de artikelen, waarin precies word beschreven wat er destijds op een bepaalde plaats of tijdens een operatie is gebeurd. De onderwerpen van '40-'45 Toen en Nu zijn internationaal, en worden - behalve met de foto's - uitvoerig geillustreerd met schetsen en veelal originele kaarten. Er wordt aandacht besteed aan operaties, personen, speciale plaatsen en gebeurtenissen, en verder aan opgravingen, het behoud van historisch oorlogsmateriaal, oorlogsfilms en de berging van vliegtuig- en scheepswrakken. '40-'45 Toen en Nu is het enige Nederlandstalige tijdschrift op dit gebied.

Abonneren, opzeggen en adreswijzigingen doorgeven
'40-'45 Toen en Nu verschijnt eenmaal per kwartaal. Het tijdschrift is verkrijgbaar via een abonnement of bij de betere boekhandels en kiosken. In de losse verkoop kost het blad in Nederland Ä 10,50 en in BelgiŽ Ä 11,00. Een abonnement is natuurlijk goedkoper: in Nederland Ä 37,50; in BelgiŽ Ä 40,00 (Bij betaling via acceptgiro geldt een toeslag van Ä 2,-). U kunt ook eerst een gratis proefnummer aanvragen: we zenden u ter kennismaking graag een exemplaar toe.
De administratie van '40-'45 Toen en Nu wordt verzorgd door de firma Abonnementenland. Via onderstaande links kunnen onder meer aanmeldingen, opzeggingen en adreswijzigingen direct aan Abonnementenland worden doorgegeven. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u altijd contact met de uitgeverij opnemen; via email (si@sipublicaties.nl); telefonisch (026- 44 30 925) of schriftelijk: S.I. Publicaties BV, Postbus 188, 6860 AD Oosterbeek

Abonneren


Opzeggen


Adreswijziging


Nazending


Machtiging


Abonnee nr opvragen